Indijas riekstu proteīna "braunijs" (recepte) un PROSVEGO Indijas riekstu saldējums
20. februāris, 2021 pl. 15:55,
Nav komentāru
Sastāvdaļas
- Izmērcēti Indijas rieksti 200 gr.
- Kakao sviests 25 gr.
- Karoba pulveris 25 gr. (vai vegānā šokolāde 50 gr.)
- Kokosriekstu eļļa 35 gr.
- Bezglutēna milti (rīsu, griķu, prosas, u.c.) 50 gr.
- Agaves sīrups 90 gr.
- Kanēlis 1/2 t.k.
- Cepamais pulveris 1/2 t.k.
- Soda 1/2 t.k. + skāba sula 1 ēd.k.
- ūdens pēc vajadzības
Gatavošana
Izkausē kokosa eļļu un kokosa sviestu (vai šokolādi), pievieno karoba pulveri, agaves sīrupu, izmērcētos Indijas riekstus, kanēli. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, tad pievieno miltus. Atsevišķā traukā sajauc cepamo pulveri, sodu un skābu sulu. Pievieno masai ūdeni.
Uzsilda krāsni līdz 180° C un cep 30 minūtes.
Baudi šo brīnišķīgo "brauniju" kopā ar PROSVEGO Indijas riekstu krēmīgo saldējumu.